Chat with us, powered by LiveChat
Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. -Afla mai multe -

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. 

Contakt Shop colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

- date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat .
- date necesare eliberarii cardului de fidelizare, furnizate in mod voluntar prin intermediul unui formular de cerere, respectiv nume, prenume, adresa de e-mail, telefon. 

- adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-urile administrate de Contakt Shop si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

- date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de Contakt Shop, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online. Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ, adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor. Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani. Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz poti trimite un e-mail la adresa hello@contakt.shop.

ConformLegii nr. 677/2001, clientii Contakt Shop beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei (SEDIUL FIRMEI) sau prin e-mail catre adresa hello@contakt.shop. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre hello@contakt.shop.

Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

1. Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website-ul companiei: contakt.shop /confidentialitate

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei Contakt Shop prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.

6. Conturile angajatilor care nu mai fac parte din compania Contakt Shop vor fi sterse.

7. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

8. Orice accesare a bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces

9. Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC BRAND CTK  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.

Temeiurile si scopurile prelucrarii de date personale:

BRAND CTK  SRL va colecta datele personale numai pentru scopuri specifice (daca exista acordul Clientului, daca este necesar pentru executarea Contractului, daca exista o obligatie legala)

BRAND CTK SRL prelucreaza datele personale ale Clientului:

  • in calitate de vizitator pe website-ul Contakt.Shop;
  • in calitate de client al produselor si serviciilor Contakt Shop;
  • in calitate de participant la programul de loialitate si fidelizare;
  • In scopul de a oferi cele mai bune oferte si produse sau pentru a verifica eligibilitatea Clientului pentru oferte imbunatatite;
  • BRAND CTK nu solicita si nu colecteaza cu buna stiinta date cu caracter personal ale copiilor cu varsta mai mica de 16 ani.

Pana la momentul inregistrarii unei cereri de opozitie,BRAND CTK SRL va prelucra datele personale ale Clientului, iar solutionarea cererii se va face in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic si practic.

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate.
  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului
  • crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice fara crearea de profiluri individuale
  • raspunde intrebarilor pentru a onora cererile sau comenzile Clientului,
  • inregistra cererea Clientului de a accesa garantia
  • procesa platile efectuate pentru produsele si serviciile BRAND CTK,
  • efectua orice alte operatiuni necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor Contakt.Shop în relatie cu Clientul.
  • realizarea unor interese legitime Contakt.Shop:
  •  solicitarea unui feedback din partea clientului pentru a evalua eficienta comunicarii cu acesta
  • pentru a personaliza experienta din din mediul online Contakt.Shop.ro
  • pentru a crea si mentine conturile de Client
  • pentru administrarea oricaror programe de fidelizare ale  persoanelor, asociate contului de Client.
  • pentru  asigura protectia necesara, identificarea si prevenirea fraudelor si altor tipuri de infractiuni, reclamatiilor si altor obligatii si pentru a respecta legislatia aplicabila,
  • pentru a imbunatati produsele si serviciile Contakt.Shop.ro, prin evaluarea numarului de utilizatori care acceseaza sau utilizeaza produsele si serviciile Contakt.Shop.ro, care sunt caracteristicile produselor si serviciilor care prezinta cel mai mult interes pentru clienti, care sunt tipurile de oferte pe care clientii si le doresc si modul in care functioneaza produsele si serviciile online din punct de vedere tehnic.
  • pentru a inregistra convorbirile telefonice cu reprezentantii BRAND CTK SRL in scopul identificarii nevoilor clientilor si imbunatatirii serviciilor oferite de Contakt. Shop.ro. Clientul este informat în acest sens la momentul solicitarii unei convorbiri cu un operator al Serviciului Clienti BRAND CTK si are posibilitatea de a refuza continuarea convorbirii

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:

  • Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea BRAND CTK SRL ca prelucram  sau nu datele  iar daca da, sa  oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate.
  • Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca se pot  primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator
  • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarizeri nejustificate, a datelor personale inexacte
  • Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat inseamnă ca exista dreptul sa iti stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ati  retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societatii informationale
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care BRAND CTK nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa sunt solicitate pentru apararea unui drept in instanta, daca te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Mangaliei nr. 61, Timisoara, Timis in atentia BRAND CTK SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: hello@contakt.shop

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Mangaliei nr. 61, Timisoara, Timis in atentia BRAND CTK SRL, va puteti exercita  dreptul de interventie asupra datelor dupa caz, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail:hello@contakt.shop  dupa cum urmeaza:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a  Regulamentului 2016/679/UE pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, BRAND CTK SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din   partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum   urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe   comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca   urmare a unor cereri expres formulate.

BRAND CTK SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

BRAND CTK SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul https://contakt.shop/.